Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Φιλέ μινιόν με σάλτσα Μαδέρα






  • 400 γραμ. φιλέτο μοσχάρι
  • 100 γραμ. μανιτάρια
  • 200 γραμ. ντεμί γκλας
  • 100 γραμ. κρασί Μαδέρα
  • 50 γραμ. sauce anglaise
  • 2 κρουτόν
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι

Υλικά

Εκτέλεση

Αρχικά, κόβουμε το φιλέτο σε κομμάτια και τα χτυπάμε με το μπάτι ή με το χέρι για να ανοίξουν.
Έπειτα, αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε σε μπόλικο λάδι. Αφού ροδοκοκκινίσει, αφαιρούμε το πολύ λάδι και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Επίσης, σβήνουμε με το κρασί Μαδέρας. Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε υγρά με την sauce angles και την ντεμί γκλας. Αφήνουμε το φιλέτο να βράσει στο ζουμί του και είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε μια μπαμπάτσικια μερίδα φιλετάκι με σάλτσα και τα κρουτόν, για να φάει και το συνεργείο.
Καλή όρεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου